Cégünk szállodaipari/vendéglátós személyzet toborzásával foglalkozik az Egyesült Államokba a H2B vízum (ideiglenes/szezonális munkavállalói vízum) keretében.

A H2B vízum lehetőséget kínál az amerikai  munkaadóknak, hogy idényjelleggel külföldi munkaerőt alkalmazzanak azokban a pozíciókban (szakképesítést nem igénylő), amelyekre nem találnak megfelelő helyi munkavállalót. Mivel mi szállodaipari dolgozók toborzására szakosodtunk, ezért a betölthető pozíciók a következők: felszolgáló, segédfelszolgáló, éttermi host/ess, szakács/line cook, szobatakarító, konyhai kisegítő (ritkán), recepciós (ritkán). A szezonok az alábbiak szerint változnak: téli (októbertől májusig; nyári (májustól októberig-erre az időszakra elsődlegesen “in-country” jelentkezőket keresnek a munkaadók, ők azon H2B-s munkavállalók, akik már az országban vannak), egyéb (áprilistól decemberig-januárig)

További részletekért a H2B vízummal kapcsolatban kattints IDE !

A H2B vízum program részletei:

  • 100%-ban legális, bejelentett munkaviszony, “Social Security” számmal
  • Minden költséget a munkaadó áll: repülőjegy oda-vissza, csak a vízum költségét (190$) kell a munkavállalónak megelőlegeznie, de a kiutazást követően ezt az összeget is visszatérítik
  • A H2B vízumot a konzulátus a munkaadó által kiadott munkaszerződés időtartamára adja meg első körben, de a vízum feltételrendszere lehetőséget biztosít hosszabbításra, ezáltal 3 évig hosszabbítható anélkül, hogy a munkavállalónak haza kéne utaznia. Hosszabbításban (munkaszerzésben) segítünk
  • Nincs semmilyen extra-rejtett költség, sem közvetítői díj, sem utólagos fizetnivalók

Felvételi követelmények: Bármilyen pozíció esetében elvárás a minimum társalgási szintű angol nyelvtudás, illetve a megpályázott pozícióban szerzett releváns szakmai tapasztalat.

Milyen elérhető pozíciók vannak?

Cégünk alapvető toborzási területe a szállodaipar-vendéglátás, ezért főleg az alábbi pozíciókba várjuk a jelentkezéseket:

  • Felszolgáló/Server
  • Segédfelszolgáló/Assistant Server
  • Restaurant Hostess
  • Szakács/Line cook
  • Housekeeper

Fizetés: munkaadótól és munkakörtől függ, de általában 13-20$/óra bruttó, plusz bizonyos pozíciókban borravaló. A bruttó-nettó összeg kiszámításában segítség (kattints a képre):

Munkaidő: minimum garantált heti 35 óra, de ez természetesen a heti beosztás függvénye, túlóra az alapbér 150%-a

Szállás kiváló körülmények között+étkezés munkaidőben biztosított a munkaadó által havi átlag 400-700$-ért (lokációtól függően), fizetésből levonva.

Partnereink folyamatosan szerveznek online, illetve személyes interjúkat a nyári szezonra február-március, a téli szezonra május-június-július folyamán, ezért a jelentkezéseket folyamatosan várjuk, jelentkezéshez/regisztrációhoz kattints az alábbi gombra: