Cégünk kiemelt figyelmet fordít konyhai/kulináris dolgozók toborzására.
Minden konyhai pozícióban tudunk segíteni: szakácsoknak, cukrászoknak, pékeknek, pizza készítőknek kezdőtől a főszakácsig, korra és nemre való tekintet nélkül.

A magyar szakácsok  külföldön is rendkívül népszerűek, keresettek,  tudásukat a világ minden táján elismerik, megbecsülik.

Jelenleg az alábbi országok közül válogathatni:

  • Írország-szállodai és éttermi munkák szállással
  • Ciprus- szállodai és éttermi szezon/éves munkák szállással
  • USA- golf és country club-ok H2B vízummal, szállással
  • Hollandia/Németország- szállodai és éttermi munkák szállással
  • Ausztria- szállodai és éttermi munkák szállással (téli/nyári szezonmunkák, akár éves szerződéssel és akár angol nyelvtudással)
  • Folyami hajós munkák a segédszakácstól a főszakácsig
  • Svájc- Culinary management képzés a luzerni BHMS (Business and Hotel Management School) kampuszában

Amennyiben szeretnéd magad kipróbálni külföldön vagy hajón, jelentkezz bátran, és biztosan találunk számodra megfelelő munkalehetőséget, ami mind szakmailag, mind anyagilag megfelel az elvárásaidnak. Számos nívós szálloda és étterem ajánlatai között válogathatsz, ahol a bérezés is kimagasló.

A külföldi munkák esetében szükség lesz a megpályázott pozíciónak megfelelő szintű angol és/vagy német nyelvtudásra, és természetesen releváns szakmai tapasztalatra. Amennyiben nyelvtudásod nem éri el az elvárt szintet, vagy nyelvtudás hiányában ajánljuk angol nyelvi felkészítő programjainkat.

Ha itthon szeretnéd kamatoztatni tudásod, akkor szintén kiváló éttermek és szállodák ajánlatai közül választhatsz, az aktuális lehetőségekről érdeklődj irodánkban!

KÖZVETÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK A MUNKAVÁLLALÓ RÉSZÉRE TELJESEN DÍJTALAN!