A H2B vízumprogram keretében kínálunk álláslehetőségeket tapasztalt/pályakezdő, angolul jól beszélő felszolgálóknak az USA-ban.

Ezek minden esetben szezonális munkák, egy évet meg nem haladó munkaszerződéssel, viszont ez a vízum típus lehetőséget biztosít hosszabbításra is (további részletekért kattints majd lejjebb a linkre!) . Elsődlegesen Floridába közvetítünk minden évben a téli szezonra (októbertől májusig), de volt már példa más időszakban is a munkavállalásra. A munkahelyek floridai golf és country klubok, nagyon ritkán szállodák.

A H2B vízum CSAK “Unskilled labourer” helyes fordításban “Nem vezető pozíció” toborzására ad lehetőséget, ezért NINCS megpályázható magasabb pozíció, mint segédfelszolgáló (Commis de Rang) és felszolgáló (Chef de Rang), és később sem lesz előrelépési lehetőség, mert az már egy másfajta vízumot igényel!!!!

FONTOS: Mielőtt jelentkeznél, kérjük olvasd el az általános tudnivalókat a H2B vízummal kapcsolatban IDE KATTINTVA !

Megpályázható pozíció: Assistant Server/Segédfelszolgáló, Server/Felszolgáló

Felvételi követelmények:

  • Folyékony angol nyelvtudás
  • Releváns szakmai tapasztalat: segédfelszolgáló esetében minimum 1-2 éves szakmai tapasztalat 4-5 csillagos szállodában, és/vagy nívós étteremben; felszolgálók esetében legalább 2-3 éves szakmai tapasztalat szintén ötcsillagos környezetben, széles nemzetközi étel/ital/bor ismeret

Szerződés hossza: téli szezon- minden évben októbertől következő év május közepéig-végéig

Fizetés:

Segédfelszolgáló/Assistant Server, kétféle fizetési rendszer van:

Felszolgáló/Server, , kétféle fizetési rendszer van:

Munkaidő: minimum garantált 35 óra/hét, de természetesen a heti beosztás és a munkahely foglaltságának függvénye

Szállás: biztosítva a munkaadó által, átlag 480-650 USD/hó/fő, mely összeg kéthetente, két részre bontva kerül a fizetésből levonásra, “single room” lehetőség nincs, hatalmas, 2-3 hálószobás apartmanokról van szó, szobánként 2 fő. Bejárás a szállás és a munkahely között biztosítva a munkaadó által.

Semmilyen előzetes költség a munkavállalót nem terheli, a vízumprogram törvényi szabályozásának megfelelően minden költséget (repjegy, vízumdíj) a munkaadó áll!